Olemme joukko kokeneita helsinkiläisiä ravintoloitsijoita. Ravintolamme Döner Harju, Palema ja Pamela ovat jo vuosien ajan rikastuttaneet Helsingin ravintolakenttää ja ruokakulttuuria. Izzassa olemme jatkaneet samalla intohimolla yhdistäen huippuosaamisemme, luovuuden ja rakkauden italialaiseen leipään ja pizzaan.
Izzan inspiraatio on hakenut muotonsa Rooman ja Toscanan perinteistä.
Valikoimamme sydän on roomalainen pala-pizza, jota leivomme omalla hapanjuurellamme. Lisäksi Kallion Izzassa tarjoamme toscanalaisia täytettyjä schiacciata-leipiä. Schiacciata-leipä on focacciaa ohuempi ja rapeampi artesaanileipä, jonka valmistamme yhtä tinkimättömällä otteella ja myös hapanjuureen.
Laadukkaat raaka-aineet, kekseliäät täytteet ja huolellisesti hiotut tekniikat takaavat sen, että jokainen pizzapala ja schiacciata on täydellinen yhdistelmä rapeaa pohjaa ja harkittuja makuja.
Haluamme tarjota elämyksiä, jotka ovat ainutlaatuisia mutta helposti lähestyttäviä; ruokaa, joka on kunnianhimoista, herkullista ja tehty hyvällä fiiliksellä.
Tervetuloa Izzalle! Pala Roomaa ja ripaus Toscanaa Helsingissä ❤️
